Молодь змінює місто Брав участь

Доданий
09.09.2017
Номер
84
Інше

Молодь змінює місто - проект розвитку соціальної активності молоді, створення «спільного майданчика навчання та дій», що об’єднає підлітків та творчих, активних студентів для розвитку їх громадської відповідальності за себе

Автор проєкту
Марина
Марина Коновальчук
Бюджет
110 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Мета - підтримати соціально активну молодь, підняти престиж соціальної активності для добробуту міста, зробити брендом громадську відповідальність, підвищити популярність соціальної активності молоді. Навчити підлітків та студентів створювати та реалізовувати невеличкі проекти у співпраці з викладачами, активними студентами.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

• Інформування учнівської молоді щодо можливої участі у реалізації соціального продукту планується через соцмережі, сайти навчальних закладів та партнерів - ЗМІ (Дитинець, Новий Чернігів, СіверЦентр, радіо).
• Зустрічі, майданчик комунікації буде у читальному залі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка. Доступність - для всієї громади. Літній майданчик - у дворі університету, у парку, на Зелена сцена, мобільність у пересуванні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Проблема. Останнім часом спостерігається певна пасивність сучасної молоді, підлітків у життєдіяльності громади та міста. Відомі приклади насилля серед підлітків. Це - яскраві приклади того, що підлітки не залучені до активного життя громади. Вони не бачать позитивні приклади, в яких молодь фігурує як активні громадяни, що впливають на розквіт міста.
Рішення проблеми. Тому необхідним є поєднання двох цільових аудиторій - активної молоді та підлітків, їх взаємне навчання розробляти і реалізовувати соціальні проекти. Необхідним є створення креативного середовища та відкритого простору для їх спілкування, самореалізації через залучення до соціально-активної життєдіяльності громади.