«Громадська Рада АТО в дії» «Громадська Рада АТО: реальні справи та перспективи » Брав участь

Доданий
09.09.2017
Номер
82
Культура та мистецтво

Створення інформаційної телепередачі «Громадська Рада АТО в дії» на ТРК «Чернігів» або телеканалі «Дитинець» направлено перш за все на всебічне висвітлювання діяльності Громадської ради АТО при Чернігівській міській раді

Автор проєкту
Павло
Павло Славинський
Бюджет
420 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Створення даної телепрограми надає унікальну можливість висвітлити ще одну сторінку нашої сучасної історії це розповідь про героїчні вчинки наших земляків. Правда про війну з вуст наших сучасників їх особистий приклад виконання священного обов’язку – захисту Батьківщини може бути добрим прикладом для патріотичного виховання, формування соціальнозрілої особистості серед сучасної підліткової та юнацької молоді.
Основна мета проекту - всебічне інформування мешканців міста про діяльність Громадської ради АТО при Чернігівській міській раді та патріотичне виховання молоді міста.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Основною цільовою аудиторією проекту є учасники бойових дій, члени їх родин, родини загиблих, а також всі мешканці міста незалежно від віку та статі.
Інформація та доступ до матеріалів телепередач можуть бути представлені на інтернет-ресурсах даних організацій.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Метою проекту є заповнення певного інформаційного вакууму щодо захисту прав та реалізації соціальних програм у місті Чернігові для ветеранів АТО, членів їх родин та родин загиблих.

Відповідальні підрозділи

Прес-служба