Встановлення на зупинках м Чернігова стендів із графіком руху та схемами маршрутів громад транспорту Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
61
Транспорт

Головна мета проекту - забезпечити та покращити комфорт мешканців та гостей міста Чернігова під час користування громадським транспортом (тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі), а також сприяти туристичній привабливості міста.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Романова
Бюджет
540 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Проектом передбачається виготовлення та розміщення 150 стендів зі схемою маршрутів та розкладом руху громадського транспорту на зупинкових комплексах в місті. Місце розміщення буде визначено спільно з профільними управліннями міської ради в разі перемоги проекту. Наша пропозиція - почати розміщувати такі стенди з центру міста. Сама конструкція, на якій буде міститись інформація про графік руху громадського транспорту, має бути виготовлена з надійних матеріалів та захищена антивандальним склом. Цю конструкцію буде розроблено під час реалізації проекту із залученням профільних управлінь, спеціалістів та громадськості. Сама конструкція має враховувати потреби всіх верств населення і бути зручною у користуванні.
На стендах має бути розміщена наступна інформація:
- Графік роботи громадського транспорту (час, інтервали руху і т.д.);
- Схема міських маршрутів усіх видів громадського транспорту (тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі);
- Інформація про пам’ятки архітектури, які розташовані поруч або в місті із зупинкою, або інша соціально-важлива інформація

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Принцип загальнодоступності в даному проекті дотриманий на 100%, адже стендами зі схемою міських маршрутів та розкладом руху можуть користуватись абсолютно кожен мешканець і гості міста.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Встановлення таких стендів із розкладом руху громадського транспорту дасть змогу чернігівцям та гостям міста краще орієнтуватись в міських маршрутах, в тому, як дістатись в ту чи іншу точку Чернігова.
Дана інформація допоможе правильно скласти маршрут, та зорієнтуватись, коли саме прийде той чи інший маршрут.