Облаштування спортивного майданчика на Стрілецькій набережній для мешканців мікрорайону Єськова. На реалізації

Доданий
31.05.2021
Номер
83
Благоустрій

Облаштування спортивного майданчика на Стрілецькій набережній зі встановленням вуличних тренажерів.

Автор проєкту
В'ячеслав
В'ячеслав Летута
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Стрілецька вулиця, Чернігівська міська рада, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Фізичне виховання – це невід'ємна складова частина всебічного гармонійного розвитку особистості. Головна мета цього проєкту – розвиток спортивної інфраструктури мікрорайону, популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять спортом, урізноманітнення дозвілля, боротьба із залежністю від ґаджетів.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Облаштування такого майданчика дозволить усім бажаючим і дорослим, і підліткам, займатися на спортивних тренажерах безкоштовно.

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

Останнім часом мікрорайон Єськова дуже активно забудовується і кількість його мешканців зростає з кожним роком. Переважна більшість жителів району – це молоді сім'ї з дітьми. Мешканці неодноразово обговорювали питання спортивної інфраструктури, адже на районі немає жодних спортивних об’єктів, ні спортзалу, ні стадіону, ні облаштованого спортивного майданчика. Молоді немає де проводити вільний час з користю. На сьогоднішній день питання здорового майбутнього покоління вкрай актуальне.
Тенденція дистанційного навчання значною мірою впливає на фізичне та психічне здоров'я, дітям не вистачає спілкування, рухова активність суттєво знизилася, постійне перебування у приміщенні, увесь вільний час діти проводять за екранами моніторів. Тому дуже важливим є питання реалізації даного проєкту для залучення громадян до занять спортом.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління ЖКГ ЧМР

Фінансове управління ЧМР