Реконструкція двох спортивних майданчиків у історичному центрі міста. Брав участь

Доданий
31.05.2021
Номер
81
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Проект передбачає реконструкцію двох спортивних майданчиків в історичному центрі міста.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Корюковець
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Музейна, 4Б, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

В історичному центрі міста, на Валу, знаходяться два занедбаних нефункціональних спортивних майданчика, які окрім того, що не приносять жодної користі мешканцям міста, ще й псують своїм виглядом його історичну частину.
Проектом реконструкції передбачається облаштування майданчиків сучасним обладнанням з покриттям для можливості проведення тренувань та змагань з тенісу та волейболу. Нове обладнання буде поставлено на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр спортивної боротьби» Чернігівської міської ради (далі - Центр).
Надалі Центр буде опікуватись безпекою та чистотою цих просторів, а також буде відповідальним за збереження цього майна.
Інформування громади про результати проекту буде здійснюватися через засоби масової інформації.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Доступ до реконструйованих спортивних майданчиків буде вільний та безкоштовний для всіх бажаючих містян та гостей Чернігова. Скористатися нагодою погр

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

У місті відсутні сучасні тенісні корти на яких можна було б проводити заняття з великого тенісу виховуючи майбутніх чемпіонів, проводити міські, обласні і навіть всеукраїнські змагання та проводити активно свій вільний час мешканцям міста, які полюбляють великий теніс.
Зважаючи на розміщення цих спортивних майданчиків у історичному центрі міста, під час реконструкції це буде враховано у їх зовнішньому дизайні. Цей проект також є необхідним, адже під час реконструкції «Дитинця» старі спортивні майданчики будуть справляти негативне враження на фоні відновленого парку, що також вливатиме на авторитет та імідж міста.
Бенефіціарами результату реалізації проекту будуть як вихованці Центру так і всі бажаючі мешканці та гості м. Чернігова.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва ЧМР

Управління архітектури та містобудування ЧМР

Фінансове управління ЧМР

Управління земельних ресурсів ЧМР