Облаштування молодіжного спортивного майданчика_Пухова 131 Брав участь

Доданий
29.05.2021
Номер
51
Спорт та туризм

Проектом передбачається оновити територію старого спортивного поля новим обладнанням, відповідно буде створено для молоді волейбольне, баскетбольне поля та поле для гри в міні дворовий футбол.
Результатами реалізації даного проекту зможуть користуватись всі мешканці прилеглих багатоповерхових будинків, насамперед, молодь та діти, які там проживають.

Автор проєкту
Анна
Анна Дубовик
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Генерала Пухова, 131/1, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Основним завданням проекту є придбання та встановлення якісного і сучасного обладнання для безпечного, а головне - якісного дозвілля молоді.
Результатами реалізації даного проекту зможуть користуватись всі мешканці прилеглих багатоповерхових будинків, насамперед, молодь та діти, які там проживають.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Спортивний майданчик знаходиться у дворі загального користування мешканців буд. Пухова 131, Пухова 129 к.2, Пухова 129 к.

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

Реалізація зазначеного проекту надасть можливість займатися різноманітними видами спорту( баскетбол, волейбол, дворовий футбол), а також збільшити кількість людей (в першу чергу молоді), які ведуть здоровий спосіб життя та займаються фізичною культурою та спортом.

Основною метою проекту є задоволення потреб жителів двору( і довколишніх дворів) в сучасному, комплексному, спортивному майданчику, а також – змістовному дозвіллі дітей та підлітків.

Відповідальні підрозділи

Управління ЖКГ ЧМР

Фінансове управління ЧМР

Управління земельних ресурсів ЧМР