“Сад Каменів та Водоспад" на території міської лікарні №2. Створення комфортної зони відпочинку. Брав участь

Доданий
27.05.2021
Номер
32
Благоустрій

Створення комфортного та затишного місця відпочинку в Японському стилі “ Саду Каменів та Водоспад ” з невеликим водоспадом, гравієм, декоративними рослинам, лавками та освітленням. Реалізація цього проекту позитивно вплине на емоційний стан пацієнтів, відвідувачів та мешканців міста. Це стане гарним місцем відпочинку та релаксу.

Автор проєкту
Ніна
Ніна Самойлова
Бюджет
1 485 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. 1-го Травня, 168Б, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Демонтаж басейну, який вже існує, створення замкнутої системи циркулювання води ( для штучного водоспаду), трьохрівневого шару грунту, висадка рослин ( вічнозелених) та дерев, створення клумб, висадка квітів, покриття поверхні шаром гравію, розташування великих каменів, створення доріжок для прогулянок, освітлення та оснощення лаваками для відпочинку.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Відвідування обмежень немає. Результатом цього проекту зможуть користуватися співробітники лікарні, пацієнти, відвідувачі та мешканці міста.

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

Створення рекреаційної зони ( зони комфортного відпочинку та релаксу). “Сад Каменів та Водоспад “ прикрасить територію міської лікарні №2 та зробить її вигляд більш сучасним та комфортним.
Бенефіціари цього проекту є мешканці міста, пацієнти лікарні, відвідувачі поліклініки та медичний персонал зможуть насолоджуватись відпочинком в цій зоні, яка повинна привабливо виглядатиме о будь-якій порі року та не буде потребувати значного догляду.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я ЧМР

Управління капітального будівництва ЧМР

Фінансове управління ЧМР