Мультифункціональний майданчик для активного дозвілля Брав участь

Доданий
27.05.2021
Номер
28
Благоустрій

По вулиці Толстого між будинками 118 та 106 розташоване занедбане спортивне поле для активного дозвілля. Відтак, на сьогоднішній день поле в аварійному стані, спортивного обладнання немає, а потреба у повноцінному спортивному майданчику для дітей та молоді є необхідною складовою цього мікрорайону

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Олексієнко
Бюджет
1 477 584 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Толстого, 118, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Проект передбачає покриття поля, встановлення баскетбольної стійки на опорі та вуличних лавок. Це гарантія забезпечення повноцінного та активного відпочинку.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Спортивний майданчик буде знаходитись на прибудинковій території по вул.Толстого між будинками 118 та 106 і постійно використовуватись у вільному до

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

У жителів мікрорайону немає сучасного спортивного майданчика, де вони можуть активно відпочивати разом із своїми дітьми. Занедбана інфраструктура об’єктів для занять спортом та фізичною культурою є однією із причин таких негативних суспільних явищ як асоціальна поведінка та різке погіршення стану здоров’я підростаючого покоління через малорухливий спосіб життя. Реалізація пропонованого проекту дозволить залучити до занять фізкультурою та спортом представників усіх вікових груп населення мікрорайону, однак, він передовсім орієнтований на дітей та молодь, а також на сімейну форму активного дозвілля.
Проект сприятиме розкриттю спортивного потенціалу дітей та молоді, популяризації здорового способу життя, створенню активного дозвілля жителів мікрорайону.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління ЖКГ ЧМР

Фінансове управління ЧМР

Управління земельних ресурсів ЧМР