Парк "Шерстянка - мій рідний дім!" Брав участь

Доданий
26.05.2021
Номер
22
Благоустрій

Зважаючи на існуючий стан парку між житловими будинками, які знаходяться за адресою вул.Текстильників, 39, 41 та 43, а також поряд з двома загальноосвітніми школами №14 та №34, дитячім садочком №5 та міською лікарнею №4, пропонується привести його у належний стан для створення комфортних умов для жителів міста різних категорій

Автор проєкту
Вероніка
Вероніка Ганноха
Бюджет
1 480 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Текстильників, 41, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Завдання проекту:

- приведення території паркової зони відпочинку до сучасного і якісного рівня;

- створення комфортного місця спілкування і відпочинку жителів мікрорайону та мешканців міста.

На території парку пропонується провести реставрацію дитячого майданчику, а саме: відновити захисне покриття металевих конструкцій, замінити дерев’яні елементи на нові, встановити додаткове обладнання, облаштувати майданчик гумовим покриттям. Для тихого відпочинку розташувати лавочки зі спинками. Облаштувати декоративне загородження і освітлення паркової зони.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Даний об’єкт буде мати вільний і необмежений в часі доступ для всіх бажаючих мешканців району, гостей та жителів міста Чернігова.

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

Мета проекту:

- поліпшення якості відпочинку мешканців міста, а саме створення сучасного, комфортного та естетично привабливого парку з дитячім майданчиком для різних верств населення;

- активізація участі громадян у вирішенні питань місцевого значення.

На сьогоднішній день вказана ділянка є хаотично засадженою територією, з аварійними деревами, неосвітленою. Велика кількість дітей проходить через парк до шкіл №14 та №34 на заняття, батьки гуляють з маленькими дітьми на майданчику, який потребує негайного ремонту. На прилеглій території розташовуються зупинки громадського транспорту, продуктові магазини, лікарня та дошкільні навчальні заклади.

Паркова зона розташована у центрі мікрорайону «Шерстянка». Реалізація вказаного проекту зробить цю локацію сучасною, безпечною і комфортною для відпочинку та спілкуванню всіх вікових груп.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління ЖКГ ЧМР

Фінансове управління ЧМР