Багатофункціональний спортивний майданчик Відхилений

Доданий
25.05.2021
Номер
16
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Проєкт передбачає розміщення на території школи сучасного багатофункціонального спортивного майданчика (баскетбол, волейбол, великий теніс, футбол), для популяризації активного відпочинку учасників освітнього процесу, розвиток культурної інфраструктури мікрорайону Масани та міста Чернігова.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Євглевський
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Незалежності, 42А, Чернігів

Опис

Детальний опис проєкту

Проєктом передбачається будівництво (встановлення, облаштування) на території школи багатофункціонального спортивного майданчика (баскетбол, волейбол, великий теніс, бадмінтон) зі штучним покриттям для учасників освітнього процесу, який буде охоплювати дві площі: 665 (32 м х 19 м із врахуванням того, що розмір самого поля 28 м х 15 м та аути з кожного боку по два метри) та 238 (17 м х 14 м); мати відповідну огорожу по периметру у відповідності до вимог безпеки. Реалізація проєкту дозволить учням та командам батьків школи №35, де навчається майже 1800 школярів, забезпечити необхідні умови для організації якісного відпочинку дітей та батьків у позаурочний час, при відвідуванні груп продовженого дня та під час відпочинку у пришкільному таборі. Проєкт спрямований на популяризацію здоров’я, активного руху на свіжому повітрі, соціалізацію школярів. Поліпшення умов відпочинку мешканців мікрорайону різного шкільного віку урізноманітнить ігри на вулиці, створить умови для формування в учнів навичок колективних ігор, зменшить час перебування дітей за комп’ютером.

Інформація стосовно доступності (результатів) проєкту для мешканців міста Чернігова у разі його реалізації

Сучасний багатофункціональний спортивний майданчик буде створювати умови для якісного безкоштовного відпочинку мешканців мікрорайону Масани

Обґрунтування необхідності реалізації проєкту, а також його бенефіціари

Мета проекту – здоров’язбереження школярів через залучення їх до активного відпочинку на свіжому повітрі, профілактика комп’ютерної залежності учасників освітнього процесу у позаурочний час.
Проблема, розв’язання якої передбачено при виконанні проекту: на території школи нема спеціально обладнаного місця для занять баскетболом, волейболом, великим тенісом, якими захоплюються учні. Заклад освіти має можливість організовувати роботу спортивних секцій, але відсутня спеціально облаштована територія для проведення таких занять.
Запропоновані рішення: створення багатофункціонального спортивного майданчика (баскетбол, волейбол, великий теніс), який відповідає діючим нормам безпеки учнів та забезпечує активний та зоровий відпочинок школярів та команд батьків у позаурочний час.
Школа №35 є однією із найбільших не лише у Чернігові, а й у Чернігівській області. В ній навчається майже 1800 учнів. Вона єдина у великому сучасному молодіжному мікрорайоні Масани.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління освіти ЧМР

Управління капітального будівництва ЧМР

Фінансове управління ЧМР