Енергоефективність в навчальному закладі Відхилений

Доданий
10.09.2017
Номер
97
Енергозбереження

Заміна 85 вікон навчального закладу в спортивних залах та залах хореографії, які мають непоправний фізичний знос несучих брусів,особливо нижнього.Вони розкладаються через дію часу і вологи. Рами не забезпечують надійність кріплення стекол,при закриванні відсутнє належне прилягання по площині брусів.Все це приводить до втрати теплової енергії в навчальному закладі.

Автор проєкту
Вадим
Вадим Пархоменко
Бюджет
637 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Заміна фізично застарілих вікон на енергозберігаючі. Забезпечення 30% економії бюджетних коштів на оплату енергоносіїв.Навчальний Ідентифікаційний номер проектузаклад щорічно споживає 1300 Гк тепла, що коштує 1,7млн.грн.
Завдяки 30% економії що дають енергозберігаючі засоби (заміна на металопластикові вікна ) дасть заощадження 170тис.грн. в рік. За 4 роки буде окуплена вартість проекту по заміні вікон на металопластикові.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Навчальний заклад працює з 800 до 2000 години. В навчальному закладі навчається 1230 учнів м. Чернігова. На базі школи працює Федерація художньої гімнастики 114 учениць, 6 груп продовженого дня для 180 учнів 1-4 класів , танцювальний колектив «Аеліта» 120 учнів, широка мережа різноманітних гуртків, два великих спортивних зала, 5 • • • т хореографічних залів, басейн.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основна мета реалізації проекту - економія бюджетних коштів, створення комфортних умов для навчально-виховного процесу та позаурочної діяльності учнів - дітей мешканців мікрорайону. Це-завдання повинно бути реалізоване тому що металопластикові вікна мають значні переваги:
1) відсутність протягів;
2) теплоізоляція, до 30% економії енергоносіїв;
3) шумоізоляція приміщення, від 25-35 дБА (рівень постійних шумів 75-85 ДБА) для корисного навчання школярів;
4) ударостійкість і пожежна безпека;
5) легкість догляду;
6) безпечність для дітей і навколишньогосередовища;