Парк європейського періоду На реалізації

Доданий
10.09.2017
Номер
96
Інше

Мікрорайон «Шерстянка» не відповідає сучасним вимогам благоустрою. Саме тому ініціативна група розробила даний проект реконструкції парку відпочинку

Автор проєкту
Василь
Василь Білогура
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Найголовнішим для людства завжди було здоров’я дітей, першою нагальною потребою є створення всіх умов, аби діти були здоровими . Парк знаходиться в робочому районі міста, тому не має таких привілеїв, як центральні міські райони, які вже обладнані сучасними зонами відпочинку. Тому на прохання батьківської громади та жителів мікрорайону потрібно забезпечити дітей нормальними умовами відпочинку.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

У парку планується відпочинок понад 2430 дітей, особливо під час канікул та вихідних. Протягом навчального року планується проводити тренувальні заняття для учнів та дошкільнят району з правил вуличного руху, у спеціально обладнаному містечку на території парку. Відвідування парку - відкрите для всіх жителів мікрорайону та міста.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Сучасне життя повне стресів і навантажень. Неможливість нормально відпочити зменшує продуктивність праці та погано впливає на здоров’я людини. Жителі мікрорайону «Шерстянка» просять про реконструкцію парку відпочинку.