Облаштування комплексного молодіжного та дитячого спортивного майданчика Відхилений

Доданий
10.09.2017
Номер
94
Спорт та туризм

В рамках реалізації проекту передбачено обладнання мультифункціонального спортивного комплексу, де буде створене для молоді волейбольне, баскетбольне поля та поле для гри в міні-футбол/гандбол. Додатково передбачається облаштування дитячої спортивної зони «Ти - найкращий».

Автор проєкту
Валерій
Валерій Булах
Бюджет
1 168 550 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

В мікрорайоні «ЗАЗ» проживає понад 7 тисяч мешканців, серед яких 2,5 тисячі діти та молодь. Серед мешканців району завжди був низький показник залучення до занять спортом та фізичної культури. Насамперед, це було обумовлено відсутністю відповідної інфраструктури. Побудоване біля мікрорайону «ЗАЗ» футбольне поле спрямоване на «професійних» гравців та більше на доросле населення, а також на обмежену кількість саме ігрових видів спорту.
Основною метою створення мультифункціонального спортивного комплексу є піклування про здоровий спосіб життя таких мешканців мікрорайону та прилеглих до нього територій, 1 як молодь та діти. На даному етапі у мікрорайоні не має жодного спортивного майданчика такого спрямування.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Результатами реалізації даного проекту зможуть користуватись всі мешканці мікрорайону «ЗАЗ», насамперед, молодь та діти, які там проживають. Спортивний майданчик зможе використовуватись і для проведення загальноміських змагань з ігрових видів спорту, оскільки в м. Чернігові не має жодного аналогічного майданчика. Дитяча спортивна площадка “Ти — найкращий” розрахована на використання дітьми у віці від 7 до 12 років.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета: Забезпечити можливість займатись чотирма видами спорту: баскетбол, волейбол, мині-футбол та гандбол, а також збільшити кількість людей (в першу чергу молоді), які ведуть здоровий спосіб життя та займаються фізичною культурою та спортом. Бенефіціарами проекту є всі мешканці мікрорайону «ЗАЗ», насамперед, молодь та діти, які там проживають.