Центр сучасного мистецтва «ARTime» Брав участь

Доданий
10.09.2017
Номер
93
Культура та мистецтво

Створення центру сучасного мистецтва «ARTime» – це можливість для дітей, підлітків, навіть дорослих розкрити свій творчий потенціал, формувати естетичні почуття, розвинути уяву та контактність, навчитися публічним виступам та умінню триматися на сцені.

Автор проєкту
Микола
Микола Бичук
Бюджет
1 494 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Робота центру сучасного мистецтва «ARTime» передбачає знайомство з основами акторської майстерності, перегляд телеспектаклів, постановки міні-спектаклів. Програма розрахована на дітей 5-17 років та групи старшого віку.
Така акторська творчість не тільки активізує інтерес дитини до театру і мистецтва, але й розвине творчі здібності, фантазію, пам’ять, увагу, виховає та покращить психологічну атмосферу в колективі. Заняття в студії навчать учнів спілкуватися один з одним, ділитися думками, почуватися вільно та впевнено у будь-якій життєвій ситуації.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Заняття в студії в основній групі проводитимуться на безоплатній основі. Облаштована репетиційна зала може бути задіяна як майданчик для виступів аматорських театральних колективів міста, артистів, для проведення творчих вечорів, тренінгів, семінарів. За відповідним зверненням, за умови проведення благодійного, або заходу на безоплатній основі зала надаватиметься безкоштовно.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основна мета центру сучасного мистецтва наступна: залучення студійців до театрального мистецтва, збагачення духовних потреб дитини, розвиток її творчої активності. Основні завдання: сформувати естетичне почуття та розкрити творчий потенціал; освоїти необхідні навики акторської техніки та майстерності; розвинути уміння триматися на сцені та викликати у глядачів живий емоційний відгук; розвинути природні дитячі здібності: фантазію, уяву, увагу, контактність.

Відповідальні підрозділи

Управління культури та туризму ЧМР