«Вибір-10» Брав участь

Доданий
04.09.2017
Номер
9
Охорона здоров'я

Підготовка 42-х тренерів профілактичної програми «Вибір». Проведення «Вибору» (десять уроків-сесій) для 700-та учнів в 20-ти ЗНЗ м. Чернігова. Проведення супутніх семінарів для тренерів з числа соціальних педагогів та психологів шкіл, студентів, курсантів.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Рябуха
Бюджет
106 090 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Підготовка 42-х тренерів профілактичної програми «Вибір». Проведення «Вибору» (десять уроків-сесій) для 700-та учнів в 20-ти ЗНЗ м. Чернігова. Проведення супутніх семінарів для тренерів з числа соціальних педагогів та психологів шкіл, студентів, курсантів. Проведення п’яти міжшкільних брейн-рингів для шестикласників на тему профілактики ризикованої поведінки. Створення п’яти фільмів для сесій «Вибору-10» та фільму про проект. Публікація робочого зошита для учнів «Вибору-10» та довідника для тренерів з профілактики. Конкурс малюнків та фотоконкурс на патріотичну тему.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Інформація про реалізацію проекту та його результати буде доступною на Інтернет ресурсах: «Щит княжого граду» (www.shield.ho.ua), «Аратта» (www.aratta.ho.ua); a також на сторінці Facebook: “Prevention Center, “Choice”

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

даний проект допоможе:
• соціальним педагогам та психологам - отримати навички науково обґрунтованої профілактики;
• десятикласникам - робити відповідальний вибір в інтересах їх майбутнього;
• шестикласникам - закріпити профілактичний ефект «Вибору-5»;
• чернігівській громаді - знизити ризик девіантної поведінки, ВІЛ-інфікування, вживання наркотичних речовин; пропагувати здоровий спосіб життя.