Кладовище домашніх тварин в м.Чернігові Відхилений

Доданий
10.09.2017
Номер
89
Інше

Проектом передбачається створити міське кладовище для домашніх тварин, що дасть змогу мешканцям м.Чернігова поховати своїх домашніх улюбленців в спеціально відведеному для поховань місці та буде сприяти поліпшенню екологічного середовища міста.

Автор проєкту
Микола
Микола Синельник
Бюджет
600 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Проектом передбачається виділення міською радою 0,4 га земельної ділянки для розміщення поховань домашніх тварин та благоустрій території. Також на ділянці буде проведена посадка зелених насаджень і огородження ділянки, придбання необхідного обладнання та інвертарю, необхідних дезинфікучючих засобів, забезпечена охорона кладовища.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Мешканці м.Чернігова будуть мати змогу поховати своїх вихованців на офіційному кладовищі для тварин.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Відповідно до «Правил утримання собак та котів», затверджених Чернігівською міською радою від 29.09.2011 р. поховання померлих домашніх тварин, у тому числі шляхом кремації, здійснюється за рахунок їх власників на місцях поховання, відведених Чернігівською міською радою у встановленому законодавством порядку, з дотриманням санітарно-епідеміологічного, ветеринарного та екологічного законодавства
Але в нашому місті до теперішнього моменту такого місця, де офіційно можна було б поховати своїх домашніх улюбленців не має.

ПІБ Відповідальної особи

Дейнеко Євгеній Васильович

Контактні дані відповідальної особи

4-31-89