Розвиток клубу японської культури «Таіуо nо кі» Брав участь

Доданий
09.09.2017
Номер
83
Культура та мистецтво

- об’єднання творчої молоді та дітей міста у цілому;
- висвітлення японської культури та історії, їх популяризація;
- творча діяльність у сферах шиття, постановки театральних номерів, виготовлення реквізиту, письменництва, художнього мистецтва, відео та фотозйомки.
- проведення лекцій, майстер-класів, екскурсій, спортивних занять, квестів та тематичних заходів

Автор проєкту
Юлія
Юлія Кошелєва
Бюджет
49 550 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Аніме клуб Чернігова «Taiyo no ki» - це тематичний гурток, який має направлений на забезпечення дітей та молоді міста інформативним, розвиваючим, навчальним та творчим дозвіллям. В основі діяльності клубу лежить зацікавленість Японією - її культурою, історією, мовою, освітою, наукою, суспільством, менталітетом та творчими напрямками, зокрема мультиплікація (аніме), комікси (манга), кіномистецтво, косплей та інше. Протягом зустрічей клубу будуть проводитись лекції, кінопокази, презентації, майстер-класи для висвітлення цих напрямків.
Крім цього на базі клубу будуть відбуватись репетиції та підготовка номерів для виступів на фестивалях, а також виготовлятимуться костюми(косплей) та реквізит.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Даний проект розрахований на щотижневі зустрічі з 16:00 до 20:00 з вільним відвідуванням усіх мешканців Чернігова від 14 років та молодших дітей з дозволу або присутності батьків на безкоштовних засадах. Окрім цього передбачено організація поїздок, екскурсій, конкурсів, авторських проектів тощо, для усіх охочих безкоштовно (або з доплатою, якщо це не передбачено проектом).

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Проект має на меті висвітлення японської культури, історії та суспільства. Забезпечення української молоді новими знаннями про цю країну, розширення світогляду. Організація змістовного дозвілля, підвищення культурного та освітнього рівня дітей та молоді.
Профілактика негативного прояву у юнацькому та молодіжному середовищу, популяризація здорового способу життя та підвищення соціалізації.

Відповідальні підрозділи

Управління культури та туризму ЧМР