Територія дитинства На реалізації

Доданий
09.09.2017
Номер
81
Безпека та громадський порядок

«Територія дитинства» - це паркова зона, розділена на окремі локації: зона відпочинку, ролердром та спортивні доріжки, інтелектуальний майданчик, волейбольний майданчик, пішохідні доріжки, екопростір.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Білецька
Бюджет
763 526 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Проект включає в себе створення на пришкільній території ЗНЗ № 29 паркової зони, розміщення на пришкільній території певних локацій. Парк по периметру обмежений естетичним парканом для безпечного дозвілля дітей та підлітків.
Локація 1. Зона відпочинку. Місце, облаштоване лавками (з написом «Я люблю ЧЕРНІГІВ») та смітниками.
Локація 2. Доріжки для роликів, скейтів та велосипедів. Доріжки з спеціальним покриттям та розміткою, завширшки 2 м для катання на роликах, велосипедах та елементами ролердрому.
Локація 3. Пішохідні доріжки. Естетично оформлені доріжки для прогулянок дітей та підлітків мікрорайону.
Локація 4. Екопростір. Розміщення газонів, клумб, годівничок, шпаківень, для тісного спілкування з природою та виховання дбайливого ставлення до навколишнього середовища.
Локація 5. Волейбольний майданчик. Майданчик, облаштований для гри у волейбол.
Локація 6: Бігові доріжки. Доріжки з спеціальним покриттям для безпечного заняття спортом.
Локація 7: Інтелектуальне містечко. Місце для розвитку логічного, наочно-образного мислення в процесі гри у великі шахи та шашки.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

У разі реалізації проекту «Територія дитинства» мешканці міста, безпосередньо даного мікрорайону, матимуть унікальну можливість для розвитку та організації безпечного дозвілля своїх дітей. Час роботи парку: з 7.00 до 20.00.
Паркова зона є безкоштовним місцем відпочинку для дітей та підлітків мікрорайону.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

В мікрорайоні проживає близько 2500 дітей, тому виникла потреба створити безпечний, екологічний та змістовний простір для організації їх дозвілля, спілкування та можливості проводити вільний час з користю для здоров’я в естетично облаштованому місці, що стане альтернативою комп’ютерним іграм та беззмістовному сидінню на лавках у дворі чи прогулянкам торгівельними центрами.