Учні школи 25 хочуть кращими ще стать! Їм майданчик цей потрібен для навчання і для ігор! На реалізації

Доданий
23.08.2017
Номер
8
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Проект має на меті створення спортивно-ігрового майданчика на території школи №25, що поліпшить фізичний та психоемоційний стан не тільки дітей школи та мікрорайону, а й сприятиме покращенню взаємовідносин між дітьми.

Автор проєкту
Лідія
Лідія Борисенко
Бюджет
174 590 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Доценка, 29, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

ЗОШ №25 - одна з двох початкових шкіл міста Чернігів, де навчаються 565 учнів. Основи способу життя і погляди на навколишній світ формуються з ранніх років. Заняття спортом у дитинстві сприяють тому, що і в дорослому житті людина буде активною і цілеспрямованою, уважною і дисциплінованою.
Спортивно-ігровий майданчик на території школи будуть відвідувати 565 учнів школи, з них - 120 учнів, перебуваючи у групах подовженого дня та понад 500 дітей віком від 2 до 14 років, які є жителями мікрорайону школи

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Спортивно-ігровим майданчиком можуть користуватися учні та мешканці мікрорайону у будь-який час світового дня: (ДНЗ ) № 4,60,72,74; гімназія №31, ШФМП №12.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

У зв’язку з відсутністю дитячих майданчиків на території школи учні мають обмежений вибір активного відпочинку під час навчальних занять та перебування у групі продовженого дня, що призводить до низької рухової активності школярів молодшого віку та неможливості забезпечення їх фізіологічної потреби у русі.