Освітня програма з вальдорфської педагогіки для студентів, педагогів та батьків м.Чернігів Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
78
Освіта

Навчальна програма з вальдорфської педагогіки в форматі семінарів та тренінгів протягом року з періодичністю 2 рази на місяць для студентів, педагогів і батьків.

Автор проєкту
Бюджет
225 700 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

На протязі 2018 року провести навчальні семінари з вальдорфської педагогіки для студентів, педагогів та батьків м. Чернігів з залученням досвідчених вальдорфських педагогів м. Київ, м. Дніпропетровськ, м. Одеса та ін. Під час семінарів слухачі матимуть змогу познайомитися з вальдорфською педагогікою, отримати уявлення про її антропологічні засади, та вікові особливості розвитку дитини, дізнатись про особистість вчителя та формування педагогічної майстерності на основі інноваційних підходів вальдорфської педагогіки, а також набути практичних навичок з дисциплін, що є основними у вальдорфській школі (живопис, ліплення, малювання форм, рукоділля, музика, евритмія).

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Результати проекту будуть доступними всім бажаючим. Навчання є безкоштовним. Студенти, педагоги, батьки. Приблизно 200 год. на протязі року у вихідні дні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основна мета проекту - створити можливість альтернативної освіти для дітей міста на базі державної школи. Наразі батьки м. Чернігів не мають освітньої альтернативи для своїх дітей на державному рівні. Є коло батьків, які зацікавлені у відкритті експериментальних класів з Вальдорфською методикою на базі державної школи.