Відпочиваємо разом! На реалізації

Доданий
08.09.2017
Номер
77
Соціальний захист

Облаштування інклюзивного дитячого майданчик, а саме технічно та фівзично адаптованого для проведення активного дозвілля дітей з особливими освітніми потребами.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Заровна
Бюджет
800 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Проект має на меті створення інклюзивного грального майданчика для дітей з інвалідністю та їх здорових однолітків.
Ігровий майданчик продовжує реабілітаційні та соціалізуючі заходи в позаурочний час: кінезотерапія, каністерапія. арттерапія. в ході яких відбувається розвиток інтелектуальний, фізичний та розвиток дрібної моторики. Діти братимуть участь в інтерактивних іграх, розвивальних вправах. Це і психоемоційний настрій, який дає позитивні результати у реабілітації дітей з інвалідністю. Діти з особливими потребами отримають змогу з користю проводити час на свіжому повітрі та налагодити подальшу успішну комунікацію із своїми здоровими однолітками.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Даний проект буде доступний не тільки учням КЗ «Чернігівський навчальнореабілітаційний центр №2». а також всім дітям з особливими освітніми потребами та здоровим дітям даного мікрорайону (територія грального майданчику ЧНРЦ 2 вже зараз є загальнодоступною та популярною серед дітей та молоді з особливими освітніми потребами та здорових дітей.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

У місті Чернігові на обліку перебуває 23 366 осіб з інвалідністю різних нозологій, із них 1773 інваліди з дитинства та 987 дітей - інвалідів, які потребують соціального захисту та підтримки з боку державних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.