Міська премія "Досягнення року" Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
72
Культура та мистецтво

Конкурс проводитиметься серед осіб, які працюють та мають значні здобутки у економічній, соціальній, гуманітарній та інших сферах.

Автор проєкту
Олена
Олена Іваненко
Бюджет
277 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Учасників конкурсу обиратимуть підприємства, громадські організації, ініціативні групи мешканців Чернігова. Будуть визначені номінації, в яких визначатимуться переможці. Під час урочистої церемонії вони будуть нагороджені пам’ятними відзнаками, дипломами. Для визначення переможців буде створено журі, склад якого затверджується міським головою. Висунення людини в номінанти проекту є своєрідною подякою за її працю на благо міста та його мешканців.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Участь у конкурсі є безкоштовною. Номінантом може бути обраний кожен житель міста Чернігова, діяльність якого є соціально-значима та направлена на благо міста та його жителів.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Запровадити в Чернігові щорічну премію задля підтримки та визнання соціально-значимої діяльності людей, заслуги яких визнані самими жителями міста. Виховання на їх прикладі підростаючого покоління. Адже історія окремо взятого міста складає пазл творіння історії усієї держави. Тож молодь має виховуватися прикладом наполегливої щоденної праці чернігівців, котрі творять історію свого міста і держави вцілому. Даний проект має стати культурною подією в житті міста.

Відповідальні підрозділи

Управління культури та туризму ЧМР