Багатофункціональний спортивний майданчик Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
71
Спорт та туризм

Укладка штучного покриття, встановлення обладнання на спортивному майданчику (на подвір'ї багатоповерхового будинку) з метою покращення умов для організації занять фізичною культурою та спортом дітей та підлітків.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Верич
Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

На даний момент спортивний майданчик по вул. П ’ятницька, 49 (450 м , розмір 30х15м), вул. Любецька, 16 (30х18) обладнанані дерев’яними бортами та металевою сіткою по периметру. Роботи передбачають заміну покриття майданчику (цегляна крошка на сьогодні) на штучне покриття (штучна трава), встановлення спортивного обладнання (Стенд баскетбольний з регулюванням висоти, стійки волейбольно тенісні, ворота футбольні) . Технічна характеристика покриття - напів професійне.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Спортивні секції клубу «Десна», який входить до складу «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання Чернігівської ради будуть проводити заняття на спортивному майданчику кожного вівторка, середи, четверга, п’ятниці 16:00-18:00, неділя 10:00- 12:00.
В інший час спортивний майданчик буде використовуватися мешканцями мікрорайону.
Вихованці клубів «Щит княжого міста», «Клуб ім. Ю. О.Гагаріна» та «Інтелект» будуть проводити заняття на спортивному майданчику по вул. Любецька, 16.
Організація відвідування спортивного майданчика через графік допоможе ефективно її використовувати, долучити дітей із сусідніх дворів та мікрорайону в цілому. Також будуть організовані відкриті масові спортивні змагання з ігрових видів спорту, проведення розважальний заходів.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Метою реалізації проекту є надання місцевому населенню в центрі міста оновленого багафункціонального спортивного майданчику для занять фізичною культурою та спорту.
- Спортивний майданчик за адресою вул. П ’ятницька, 49 та по вул. Любецька,16 на сьогоднішній день має поганий стан покриття, яке не відповідає вимогам безпеки експлуатації під час фізкультурно - спортивних занять.
- Покращення умов спортивного майданчика та спеціальне її оснащення долучить дітей та підлітків для регулярних занять фізичною культурою та спортом.
- Буде змога на одному спортивному майданчику, опановувати декілька видів спорту
«Баскетбол, міні - футбол, волейбол, великий теніс».