Гостинний майданчик Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
70
Інше

Більше 100 дітей потребує повноцінний безпечний дитячий майданчик, який би реалізував фізичні та інтелектуальні потреби дітей, де через ігри відбувався би процес пізнання навколишнього світу.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Мотяков
Бюджет
178 320 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Із-за нагальної потреби дитячого майданчику в цьому районі активісти громади вже почали будувати самі елементи ігрових площадок, для забезпечення дітей повноцінним розвитком та відпочинком, але на великі елементи дитячих комплексів коштів та ресурсу не вистачає, тому подається проект. Також, поруч знаходяться ЗОШ №12 та декілька ДНЗ, які користувались би цією розвагою. На майданчику завжди приємний затінок, і це є дуже комфортне та популярне місце відпочинку саме у спеку. Тому дуже потрібне огородження повноцінним парканчиком по периметру 50 см у висоту, бо навколо дорога, великий ігровий комплекс для дітей - 1 шт., гімнастичний комплекс для дітей та підлітків - 1 шт.,карусель- 1 шт., пісочниця з кришкою-1шт., лави - 3 шт. та урни - 3 шт.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

До дитячого майданчику будуть мати доступ всі містяни, так як це публічне місце і тут відсутня будь-яка пропускна система. На майданчику завжди приємний затінок, і це є дуже комфортне місце відпочинку саму у спеку. Дитячий майданчик принесе користь для жителів району від дошкільного віку, так і батькам з дідусями та бабусями, бо якщо дитина задоволена, то вся й рідня також, а особливо такий відпочинок потрібний в цей не простий час становлення України.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основною метою проекту є задоволення потреби громади прилеглих будинків в дитячому майданчику.