Подих творчості крізь призму арт-терапії на уроках трудового навчання На реалізації

Доданий
23.08.2017
Номер
7
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Придбання обладнання, меблів, засобів ІКТ; встановлення енергозберігаючого освітлення та вікон, лінолеумного покриття підлоги, заміна дверей, впорядкування стелі, стін та їх обклеювання шпалерами; осучаснення інформативно- навчальних стендів для майстерні з обслуговуючої праці.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Лаврентьєва
Бюджет
281 550 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Доценка, 29, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

Вивчення предмету трудове навчання та технології спрямоване на підготовку молодої людини в доросле життя, що потребує не лише наявності знань, але й вмінь та здатності використовувати такі знання на практиці, самостійно розв’язувати нестандартні життєві проблеми. Вже сьогодні майже весь потрібний фактаж знань людина може взяти з Інтернету або від експертів, тому нема сенсу усе це тримати в голові. Натомість необхідні такі якості як цілісне мислення, вміння бачити взаємозв’язки, володіти навиками пошуку потрібної інформації та її творчого застосування. На уроках трудового навчання вищезазначене допомагає здійснити проектна діяльність та засоби ІКТ навчання

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Даний проект буде доступний під час проведення занять з трудового навчання, учням всієї школи.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Сучасно обладнана майстерня трудового навчання сприяє реалізації творчих учнівських проектів, патріотичному вихованню учнів та проведенню інтерактивних заходів, шляхом відродження традиційних для Чернігівщини і України технік декоративно-прикладного мистецтва.