Проект фестиваль просто неба «Під маскою легенд» Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
67
Культура та мистецтво

Проект фестиваль просто неба «Під маскою легенд» - є творчим єксперементальним майданчиком нового покоління міста Чернігова, і України вцілому.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Буштрук
Бюджет
120 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Проект «Під маскою легенд» є театральним фестивалем просто неба - святом творчості в місті. Проведення фестивалю іде в два етапи та два дні. Перший день в Міському палаці культури іде перегляд всіх вистав. На другий день гала концерт, нагородження та окремі виствави показуються на малій сцені міста на Алеї Героїв. У програмі фестивалю є проведення майстер класів від акторів театру та кіно, є «Авторська сцена» - творчість без меж майданчик авторів.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Даний проект театральний фестиваль просто неба «Під маскою легенд» доступний кожному мешканцю та гостям міста Чернігів, оскільки його основна частина буде проходити на малій сцені міста, формат просто неба дає можлитвість зустрітися творчості (виконавцям) зі своїм глядачем.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Майбутне вже сьогодні і зараз залежить від нас, і хто як не ми можемо і повинні сприяти вихованню нового покоління. Діти наше майбутне, а отже ми повинні вкладати і ростити нове покоління. Культурно-вихована людина -це вільна людина, сильна людина. Мета фестивалю - виховання дітей, театр це та кафедра з якої можна робити добро.

Відповідальні підрозділи

Управління культури та туризму ЧМР