Велика родина Відхилений

Доданий
07.09.2017
Номер
65
Інше

Проект передбачає створення Центру сім'ї, в якому хлопчики з неблагополучних і не повних. сімей могли б отримувати ті знання і вміння, які їм немає можливості дати в домашніх умовах.

Автор проєкту
Олеся
Олеся Коваленко
Бюджет
800 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

На даний час в Україні багато сімей є не повними, в них відсутній один з батьків!
В основному це батько. Крім того багато батьків знаходяться в зоні проведення АТО і не можуть належним чином допомагати у вихованні своїх дітей. І якщо дочку жінка ще здатна виховати самостійно, то у вихованні жінкою хлопчика зазвичай настає перекіс, який позначається потім на всьому його житті. Ми пропонуємо створити Центр сім'ї, який би зміг допомогти виховати цих хлопчиків справжніми чоловіками і стати їм повноцінними членами суспільства. Для реалізації цієї мети передбачається залучити професійних педагогів, чоловіків з активною життєвою позицією та досвідом,

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Скористатися послугами Центру сім'ї можуть всі жителі міста. Основна умова родина є неповною або ж батько знаходиться в АТО.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

На сьогоднішній час однією з проблем виховання підростаючого покоління є неповні сім'ї, чи сім'ї, в яких батько перебуває в тривалому відрядженні, наприклад бере участь в проведенні А ГО на сході нашої Батьківщини. Відсутність одного з батьків найсильнішим чином позначається на вихованні дитини, особливо якщо це хлопчик і у нього немає батька. Ми пропонуємо створити Центр сім'ї, в якому професійні педагоги і чоловіки, що мають активну життєву позицію могли б дати хлопчикам ті знання і вміння, які не зможе дати синові його мати в поодинці.