Відкриття «Школи естетичного виховання «Зима-Літо» Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
64
Інше

Вiдкриття школи флористики- декору, дизайну та естетичного виховання "Зима-Літо" для навчання талановитих та обдарованих дiтей та молодi з метою розвитку творчих здiбностей та практичних навичок.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Мисник
Бюджет
994 652 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Метою проекту являється відкриття школи флористики, декору, дизайну та естетичного виховання «Зима-Літо» для сучасного навчання талановитих та обдарованих дітей та молоді, з послідуючим застосуванням отриманих знань та практичних навичок для проектування та формування сучасного дизайн) міського середовища, організація та проведення загальноміських та всеукраїнських конкурсів.
Навчання відвідувачів базується на комплексному та всебічному підході до художньо-естетичного розвитку людини, як особистості з використанням сучасних технік та технологій образотворчого мистецтва, новітніх матеріалів та нових досягнень в дизайні.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Проект буде абсолютно безкоштовний для учнів нашої школи, але за попереднім записом на навчання. На занятті тривалістю 2 години відвідувачі, під керівництвом фахівця виготовляють мистецьку роботу, яку забирають з собою, та потім можуть використовувати для участі в конкурсах.

Проект також являється абсолютно доступним для всіх мешканців міста і в транспортному сенсі, завдяки розташуванню на великій транспортній розв'язні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

-Проект створення «Школи естетичного виховання «Зима-Літо» направлений загалом на підвищення естетичного рівня підростаючого покоління, формування культури, розвитку практичних навичок. В результаті навчання в «Школі» буде сформована робоча група з найталановитіших відвідувачів для розробки робочих проектів щодо формування міського середовища та проведення заходів.