Створення спортігрового майданчику для дітей віком від 2 р, мікрорайон «Лісковиця-Площа- 4 школа» Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
59
Спорт та туризм

Основна мета реалізації цього проекту - це забезпечення повноцінного розвитку дітей, які живуть на перехресті мікрорайонів «Лісковиця»-«4 школа», через створення доступного та безпечного спортивно-ігрового майданчику для дітей різного віку і стану фізичного здоров’я біля клубу «Україна» (провул. Коцюбинського, 5).

Автор проєкту
Ірина
Ірина Іванченко
Бюджет
231 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Дитячий майданчик - це місце, в якому дитина знаходить собі нових друзів, зміцнює дружбу, загалом, навчається налагоджувати контакти і визначати своє місце в соціумі. Саме тут дитина вчиться дуже важливим і потрібним речам: домовлятися, ділитися, поступатися, допомагати, розуміти свої і чужі почуття. Також дитячий майданчик дозволяє розвивати тіло дитини в правильному напрямку, без небезпеки завдати йому серйозну фізичну травму.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Цей спортивно-ігровий комплекс буде доступний цілодобово та цілий рік для усіх дітей міста. Важливо, що майже усі елементи запланованого спортивно-ігрового майданчику доступні також для дітей з опорно-функціональними вадами.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основна мета реалізації проекту - це забезпечення повноцінного розвитку дітей, які живуть на перехресті мікрорайонів «Лісковиця»-«4 школа», через створення доступного та безпечного спортивно-ігрового майданчику для дітей різного віку і стану фізичного здоров’я біля клубу «Україна» (провул. Коцюбинського, 5).