Наш будинок - це наша гордість Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
58
Благоустрій

Облаштуваня прибудинкової території додатковими лавами, урнами для сміття, ліхтарями. Прокладання доріжок та відновлення клумб

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Неронська
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Рідний будинок в якому ти народився це дороге та улюблене місце де хочуть жити, відпочивати діти, молоде та старше покоління, пишатись своїм домом. Територія біля будинку останній раз облаштовувалась ще в радянські часи. Протягом останніх років за ініціативою самих мешканців проводились деякі роботи по облаштуванню прибудинкової території. Щоб зробити його ще більш затишним та безпечним необхідно біля під’їздів доріжки облаштувати тротуарною пліткою та бордюрами, встановити лави, урни для сміття, зробити освітлення та провести озеленення через впорядкування квітників, висадити нові дерева. Нові паркани відокремлять проїжджу частину від зеленої зони будинку. Це дозволить створити комфортні умови проживання для усіх мешканців кварталу, а також стане хорошим прикладом для сусідніх будинків та підростаючого покоління. Тому ми і назвали свій проект «Наш будинок - це наша гордість».

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Мешканці будинку спільно використовують цю територію. Встановлення лав та освітлення дозволить всім мешканцям кварталу та гостям комфортно відпочивати біля будинку, насолоджуватись красою квітників, підтримувати чистоту і порядок.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

У разі реалізації проекту багатоквартирний будинок отримує охайний та безпечний двір, облаштований згідно з потребами в тому числі з урахуванням різних вікових категорій мешканців будинку.