«Лазар» - Чернігів у твоєму смартфоні! Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
55
Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

«Лазар» - безкоштовний мобільний додаток. Мета додатку з аудіо екскурсіями -максимальне ознайомлення туристів, гостей та мешканців міста з їхньою історією.

Автор проєкту
Катерина
Катерина Литвин
Бюджет
299 364 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

На разі додаток виконує наступні функції: відображення міток з історичними місцями на карті, можливість знайти історичний об’єкт за допомогою QR коду, перегляд короткої інформації (невеличка картинка та назва об’єкту) та можливість детально прочитати про об’єкт або прослухати інформацію про нього трьома мовами на вибір. Даний додаток дозволяє розвивати знання у громадян міста про територію де вони живуть, а туристам як з України, так із інших країн не буде необхідності шукати собі додатково екскурсовода. Також даний додаток дозволяє підтвердити головний лозунг міста «Чернігів - місто легенд»

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Додаток завантажується абсолютно безкоштовно з інтернету, відтак одна умова - наявність мережі. Додаток «Лазар » не містить вікових обмежень. Навпаки ми закликаємо учнівську молодь, науковців, дослідників для наповнення цікавими матеріалами дану аудіо екскурсію. Плануємо й розробити трьох рівневі ступень подачі інформації, кожен сам обирає мову і рівень. Додаток можна завантажити на Google Play Market (для Android) та в AppStore (для iOS) абсолютно безкоштовно. Достатньо ввести у пошук запит «екскурсії Чернігів».

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Глобальна мета - розвиток туристичного бізнесу в Чернігові та популяризація історії та культури старовинного міста .

Відповідальні підрозділи

Управління культури та туризму ЧМР