Дитячий майданчик на старій Подусівці Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
54
Благоустрій

В приватному секторі в районі Старої Подусівки більше 400 дітей потребує повноцінний дитячий майданчик, який би реалізував фізичні та інтелектуальні потреби дитини, де через ігри відбувався би процес пізнання навколишнього світу.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Гривко
Бюджет
355 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Із-за нагальної потреби дитячого майданчику в районі Старої Подусівки активісти громади вже почали будувати самі елементи ігрових площадок, для забезпечення дітей повноцінним розвитком та відпочинком, але на великі елементи дитячих комплексів коштів та ресурсу не вистачає, тому подається проект. Навколо паркової зони поміж ЗОШ №18 та №21 знаходиться приватний сектор, в якому живе більше 400 діточок дошкільного віку, яким ці забави були б до душі. Також, поруч знаходяться ДНЗ №19 та №57, які користувались би цією розвагою. А всього на всього потрібні: комплекс для дітей з обмеженими фізичними можливостями в кількості 1 шт, великий ігровий комплекс для дітей - 1 шт., великий гімнастичний комплекс для дітей та підлітків - 1 шт., гойдалки подвійні на металевих стійках - 2 шт., гойдалка-балансир - 1 шт., карусель - 1 шт., лави - 4 шт. та урни - 5 шт. Також, депутат Чернігівської міської ради в 2016 році розмістив там спортивний майданчик, що в комплексі дасть змогу займатись спортом батькам, коли їх діти відпочивають.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

До дитячого майданчику будуть мати доступ всі містяни, так як це публічне місце і тут відсутня будь-яка пропускна система. Дитячий майданчик принесе користь для жителів району від дошкільного віку, так і батькам з дідусями та бабусями, бо якщо дитина задоволена, то вся й рідня також, а особливо такий відпочинок потрібний в цей не простий час становлення України.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Основною метою проекту є задоволення потреби громади Старої Подусівки в дитячому майданчику. Хоч громада власноруч почала установку дитячого майданчику але коштів на встановлення повноцінного майданчику відсутні, тому просить допомоги в міської влади, тому що саме це завдання принесе максимальний позитивний ефект у задоволенні потреб громади Старої Подусівки. Практично всі групи мешканців будуть користуватись плодами реалізації цього проекту, тому як більше 400 дітей дошкільного віку потребують цього майданчику.