Подолаємо туберкульоз, в місті Чернirовi, разом! Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
47
Охорона здоров'я

Забезпечення контрольованого лікування хворих на туберкульоз мешканців міста Чернігова, з числа тих які знаходяться на амбулаторному етапі лікування та не є бактеріовиділювачами. Ш лях залучення їх (хворих) до програми: мотивація хворих у вигляді компенсації транспортних витрат для щоденного відвідування лікувального закладу і прийому препаратів під наглядом медичного працівника.

Автор проєкту
Кирил
Кирил Жовтоніжко
Бюджет
73 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Виділення коштів на покриття транспортних витрат (для щоденного відвідування лікувального закладу та прийому ліків) для 40 мешканців міста допоможе забезпечити контрольоване лікування туберкульозу на амбулаторному лікуванні, що в свою чергу, буде сприяти виліковності, зменшенню розповсюдження та смертності.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Стати користувачами проекту зможуть мешканці міста Чернігова, які перебувають на амбулаторному етапі лікування туберкульозу та мають важке матеріальне становище.
В середньому 25 осіб на місяць.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета: Зменшення рівня захворюваності на туберкульоз у місті Чернігові, зменшення рівня смертності від туберкульозу, шляхом залучення близько 25 мешканців міста (щомісячно), з числа тих, які хворіють на туберкульоз та знаходяться на амбулаторному етапі лікування до програми контрольованого лікування.

Відповідальні підрозділи

Управління охорони здоров'я ЧМР