Міні футбольне поле із штучним покриттям для жителів мікрорайону "П'ять кутів" На реалізації

Доданий
06.09.2017
Номер
46
Спорт та туризм

Встановити міні футбольне поле (15x25 м) із штучним покриттям із стойками баскетбольними позаду воріт та стойками для сітки волейбольної, огородити огорожею. Ідея проекту: створення необхідної спортивної бази мікрорайону, належне використання для потреб дитячо-юнацького спорту.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Хатимуська
Бюджет
830 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Виймання ґрунту, вирівнювання поверхні, відведення води. Засипання гранітного щебня, вирівнювання та утрамбовування поверхні. Засипка поля піском. Укладка штучного трав’яного покриття, розмітка. Встановлення футбольних воріт, позаду них баскетбольних стойок, посередині стойок для для волейбольної сітки. Огородження поля.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

У вільний від основних уроків час та вихідні дні жителі мікрорайону можуть використовувати поле для заняття різними видами спорту.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Залучати жителів мікрорайону до здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом, а учнів школи, в яких нема повноцінного спортивного залу та сучасного спортивного майданчику, до уроків фізичної культури з гідною матеріально-технічною базою, бо в мікрорайоні нема сучасного поля для заняття спортом.