Навчально - пізнавальний центр «Джерело надії» Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
45
Інше

реалізація проекту дасть можливість дітям в канікулярні та вихідні дні займатися улюбленою справою отримати консультації педагогів як правильно працювати з інформаційною літературою.

Автор проєкту
Марія
Марія Вінниченко
Бюджет
276 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Мешканці мікрорайону та міста матимуть вільний доступ до інформаційних ресурсів навчально-пізнпвального центру. В центрі працює школа для батьків «Виховуємо обдаровану дитину», театральний гурток «Шапіто», гурток рукоділля «З бабусиної скрині», творчі майстерні (танці, вокал, художнє читання).Працює інформаційно-розважапина команда по організації пізнавального дозвілля з залученням мешканців міста.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Результатами реалізації проекту можуть користуватися всі категорії мешканців мікрорайону та міста, без винятку (перевага – дітям)

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета проекту: розширення знань батьків у вихованні дитини в сучасних реаліях. Проведення клубної роботи шляхом організації дітей в гуртки за інтересами. Допомогти дітям у визначенні своїх уподобань та творчих здібностей. Організація пізнавально-розважального відпочинку дітей та молоді у вихідні тп канікулярні дні.