«Здорова дитина-щаслива Україна!» Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
44
Спорт та туризм

Створення сприятливих умов для організації фізкультурно – оздоровчого дозвілля дітей та молоді мікрорайонів міста, шляхом обладнання клубів за місцем проживання столами для настільного тенісу та аерохокею, облаштування спортивних куточків.

Автор проєкту
Бюджет
336 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Масове залучення дітей та молоді Новозаводського та Деснянського мікрорайонів до якісного та змістовного дозвілля. Оскільки заняття настільним тенісом та аерохокеем не потребує постільного втручання педагога, це дасть змогу одночасно залучати більшу кількість дітей до різних видів діяльності в клубі. Облаштування спортивних куточків стане успішним початком до здорового та активного способу життя. Таким чином, організація змістовного дозвілля, а також безоплатні послуги, які надаються у клубах , допоможе вирішити питання зайнятості дітей у позаурочний час, залучити ріні вікові та соціальні групи дітей та молоді, водночас стати значним внеском у вирішенні проблем дитячої бездоглядності, профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Результатами проекту, в разі його реалізації, зможуть користуватися мешканці мікрорайонів міста наступних соціально – вікових груп:
- діти віком 6 – 14 років, Які відвідують клуби за місцем проживання;
- молодь, віком 14 -18 років;
- батьки дітей, сім’ї з дітьми

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Метою проекту є створення сприятливих, сучасних та привабливих умов для організації змістовного дозвілля, що відповідають сучасним вимогам дітей та молоді , шляхом обладнання клубів столами для настільного тенісу та аерохокею, облаштування спортивних куточків.