Облаштування дитячого майданчика та автостоянки на мікрорайоні «Круг» Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
40
Благоустрій

Створення розвивально-ігрового середовища на дитячому майданчику. Гра - провідна діяльність дошкільників, їм постійно необхідно рухатись, розвиваючи свої фізичні якості, зміцнюючи здоров’я.

Автор проєкту
Олена
Олена Потапенко
Бюджет
902 871 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Забезпечення батькам безпечного місця для дітей,комфортне та цікаве дозвілля для дітей різного віку. Встановлення штучного покриття на майданчику допоможе вирішити проблему незручності та небезпеки ґрунтового покриття, виключить випадки травматизму дитини. Встановлення скамійок по периметру надасть змогу батькам постійно спостерігати за дитиною та разом відпочивати Облаштування автостоянки для легкових автомобілів на прибудинковій території спального мікрорайону «Круг», встановлення огорожі, відповідних дорожніх знаків, нанесення розмітки та ремонт асфальтобетонного покриття зробить район безпечним для дітей та її жителів.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Доступно для всіх дітей району «Круг» і поблизу розташованих будинків мікрорайону. Автостоянкою облаштованою для легкових автомобілів на прибудинковій території спального мікрорайону «Круг» зможуть користуватися, як мешканці мікрорайону, так його гості, огорожа в районі автостоянки планується для розділення зон паркування, зелених зон та дитячого майданчику, що в свою чергу унеможливить паркування на зелених зонах та створить місця відпочинку безпечним для дітей та її мешканців.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Облаштування дитячого майданчика є актуальним і необхідним засобом гарантованого усестороннього розвитку дитини. Більшість дітей вільний час проводять вдома біля телевізорів та комп’ютерів тому що відсутня альтернатива дозвілля.
Облаштована автостоянка для легкових автомобілів унеможливить стихійне паркування на зелених зонах та стихійне паркування на між дворовихпроїздах