Наша мрія Відхилений

Доданий
23.08.2017
Номер
4
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Здійснення ремонтних робіт у приміщенні школи з метою створення актової затій як центру навчально-виховного процесу та суспільного життя навчального закладу і мікрорайону.

Автор проєкту
Катерина
Катерина Мозгова
Бюджет
232 672 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Мазепи Івана (Щорса), 35, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

Здійснення ремонтних робіт у приміщенні, розміри якого 12 м X 6 м (72 м2), висота стелі - 3,4 м. У даному приміщенні є 4 вікна, площа кожного - 4 м2' Ремонт у суміжному приміщенні, яке має розміри 2,77 м X 2,77 м та вікно-вітраж площею 9 м2 Для створення актової зали необхідно виконати наступні види робіт: демонтаж старого покриття стін та облаштування нового, звукоізолюючого; заміна однієї зі стін на капітальну; заміна підлоги; монтаж підвісної стелі з вмонтованими світильниками і заміна існуючої електропроводки на нову; заміна вікон на енергозберігаючі (у тому числі і у суміжному приміщенні). Окрім того, необхідно встановити міжкімнатні двері (З шт), звести сцену, облаштувати її освітлення. Також потрібно закупити стільці для довершення проекту.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Приміщення актової зали створюється для 350 учнів навчального закладу, їх батьків, інших зацікавлених у роботі навчального закладу людей. Окрім того, можливе використання цього приміщення для міських заходів різного спрямування - як виборчої дільниці, для семінарів, тренінгів, майстер-класів, концертів, конференцій тощо. Цьому сприяє зручне розташування школи щодо транспортної мережі та інфраструктури міста.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Наша мрія - мати окрему, сучасну, зручну і гарно оздоблену актову залу в школі. Основна мета облаштування актової зали - створення умов для всебічного розвитку дітей, зайнятості учнів в урочний і позаурочний час. Актова зала у навчальному закладі - це центральне місце, в якому проходять масові заходи, зведені уроки і іспити, оцінюються результати творчої діяльності, як окремих учнів, так і цілих колективів, проходять шкільні концерти, випускні вечори і багато інших заходів. У ході навчально-виховного процесу ми постійно стикаємося з проблемою одночасного зібрання великої кількості учнів, батьків, вчителів, що ускладнює виконання основних орієнтирів виховання, донесення інформації до учнів та батьківської спільноти, організацію різних заходів. Для виконання поставленої мети та реалізації всіх функцій актову залу необхідно не тільки спорудити у запланованому приміщенні, а й оснастити відповідним сучасним технологічним обладнанням