Центр Військово-патріотичного виховання молоді та активного відпочинку жителів міста Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
38
Інше

Учасниками АТО буде проводиться навчання навичкам поводження зі стрілецькою зброєю, правилам поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів і основам надання першої медичної само та взаємо допомоги.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Мезенцев
Бюджет
1 400 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Запропонований проект навчального Центру дозволить сконцентрувати в одному місці все необхідне для військово-патріотичного виховання молоді та активного відпочинку інших жителів нашого міста:
- Клас війсково-патріотичного виховання.
- Клас з макетами стрілецької зброї - дозволить вивчити матеріальну частину зброї і основні прийоми поводження з нею.
- Клас мінно-інженерної справи - дасть необхідні знання і правила поведінки при виявленні вибухових речовин.
- Клас медицини - дозволить, як юнакам, так і дівчатам навчиться надавати першу медичну допомогу.
- Тир - професійний мультимедійний і лазерний стрілецький комплекс – найсучасніший та найбезпечніший комплекс, який дає можливість підвищувати навички у стрільбі з максимальним дотриманням правил безпеки під час поводження зі зброєю. При цьому не обмежуючи себе в боєприпасах і не несучи додаткових значних фінансових витрат з доставки на полігон смт Гончарівське та у зворотному напрямку та інших пов’язаних з цим витрат.
Крім того, тісне спілкування учнів з учасниками АТО-інструкторами Центру благотворно позначиться на патріотичної складової виховання. Також центр дозволить освіжити і оновити військово-прикладні знання іншим жителям нашого міста.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Графік відвідування Центру учнями складається з урахуванням графіків навчального процесу шкіл, вузів і ліцеїв в рамках предмета «ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ». Навчання учнів відбувається повністю на безоплатній основі. Решта мешканців міста можуть відвідувати Центр у вихідні дні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

В даний момент матеріальна база навчальних закладів, не дозволяє без залучення значних фінансових ресурсів, проводити заняття по військово-патріотичному вихованню та такому навчальному предмету, як «ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ» належним чином. Зібрати в кожній школі в необхідной кількості парк макетів зброї, мін і гранат фінансово не представляється можливим. Крім того не всі викладачі мають відповідні сертифікати на рівні сучасних світових стандартів.