Військово-патріотичний, наметовий табір Північний Корпус Брав участь

Доданий
05.09.2017
Номер
37
Спорт та туризм

Табір проводитиметься в дві зміни. Одна зміна складає 11 днів. Діти проходитимуть програму складену на основі програм гурткових робіт національнопатріотичного, військово-патріотичного виховання, зокрема виховної системи Сокіл «Джура»

Автор проєкту
анастасія
анастасія Гомбалевська
Бюджет
173 910 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Військово-патріотичний, наметовий табір «Північний Корпус» планується проводити на засадах бережливого ставлення до природи, розвитку національних культурно-історичних цінностей, популяризації та пропаганди здорового способу життя. Навчити основам комунікації, розвити лідерські якості, творчі здібності та інше.
Ознайомити дітей з історією рідного краю. Також окремим дисциплінам, зокрема основам першої парамедичної допомоги, основам військової підготовки, проходження смуги перешкод, основи альпінізму, тощо.
Дітям буде проведено ряд лекцій, практичних занять, відеопоказів, квестів, спортивних та інтелектуальних змагань та інше.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Учасниками проекту є діти та молодь з 10 до 35 років. Зокрема в проекті прийме участь 100 (дві зміни по 50 осіб) дітей з 10 до 16 років. Молодь віком від 18 до 35 у кількості 20 осіб буде залучено до підготовки табору, проведення освітніх, виховних заходів та для забезпечення безпеки таборування.
Важливим аспектом є залучення дітей з сімей учасників АТО, та власне учасників АТО в ролі викладачів військових дисциплін, лекторів та гостей табору.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета таборування – це організація активного відпочинку, оздоровлення, розвитку творчих здібностей дітей та молоді з використанням елементів туризму, краєзнавства та природоохоронної роботи. Розвиток та зміцнення моральних засад, виховання дітей та молоді в дусі патріотизму, удосконалення системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування національно-патріотичної свідомості і національної гідності.