Капітальний ремонт груп в ДНЗ №21 «Дзвіночок» Відхилений

Доданий
05.09.2017
Номер
32
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Проведення капітального ремонту в 6 групових приміщеннях дошкільного навчального закладу №21 «Дзвіночок».

Автор проєкту
Наталія
Наталія Осташкова
Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. П'ятницька, 35А, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

Капітальний ремонт 6 дитячих групових приміщень, а саме в кожному приміщенні: роздягальні, ігрової, спальні, санвузла. Проведення цих робіт повинно передбачати заміну водних комунікацій в групових приміщеннях встановлення нових вікон, проведення сучасних внутрішніх будівельних і інтер’єрних робіт: вирівнювання і фарбування стелі, стін, вирівнювання і укладання нового лінолеуму на підлогу, встановлення нових внутрішніх дверей, облаштування нових сучасних туалетних кімнат для дітей (4 туалети 3 6). Наповненення новими меблями 6 роздягален груп, новою сантехнікою 4 туалетні дитячі кімнати.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Реалізація проекту дасть можливість створити для маленьких мешканців громади міста, вихованців ДНЗ №21 комфортні, сучасні, естетичні умови перебування, яких діти зараз позбавлені. Враховуючи постійну високу наповнюваність дітьми закладу (при кількості місць 116 фактична наповнюваність складає 140-150 дітей) і опосередковану участь батьків та бабусь/дідусів вихованців, їх пряму зацікавленість в умовах перебування малюків, щорічна пряма і опосередкована доступність до результатів проекту становить щорічно більше 1000 осіб. Якщо врахувати щорічні зміни контингенту дітей в 25-30%, то кожний рік це число буде рости в значній арифметичній прогресії. Автор не приймає заперечень щодо того, що бюджетний заклад не повинен претендувати на місце в Бюджеті участі міста. Вихованці закладу є маленькими та повноправними членами громади міста, і фінансування саме дитячих потреб має бути пріоритетом для громади.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета проекту - створення сучасних, комфортних умов перебування дітей в дитячому садку. Опосередкованим підсумком проведених робіт буде практичне втілення енергозберігаючих технологій тому що, водні і теплові мережі, які функціонують в закладі з 1969 року без кап. ремонтів, мають невеликі коефіцієнти корисної дії, і їх заміна буде тільки позитивом для бюджету міста.