Граючись зростаємо Відхилений

Доданий
05.09.2017
Номер
31
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Ремонт та оснащення музичної зали ДНЗ № 75. Наповнення технічним обладнанням, атрибутами та костюмами . Оснащення ігрових майданчиків на вулиці обладнанням для рухової активності дошкільників.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Бочок
Бюджет
679 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Незалежності, 20, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

Ремонт та оснащення музичної зали. Штукатурка, фарбування стін та стелі;
заміна покриття на підлозі; заміна вікон; заміна дверей; замша тюлі . ламбрекенів; заміна меблів (методична шафа, стіл письмовий. стілець до фортепіано. стільці дитячі, стільці дорослі).
Придбати: ноутбук, акустичну систему, проектор, екран; килим; набір іграшок «Бі-ба-бо»; театральну ширму, дитячі музичні інструменти; дитячі українські національні костюми, костюм Снігуроньки - дорослий; ялинку штучну, я пінкові прикраси; бальні сукні дитячі; білі сорочки, чорні жилети, метелики для хлопчиків, карнавальні костюми звірів.
Обладнати ігрові майданчики на вулиці обладнанням для рухливих та спортивних ігор.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Для всіх вихованців дошкільного навчального закладу № 75

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Щодня в музичній залі ДНЗ № 75 проходить 6-7 занять з музики, свята, розваги.
Також проходять відкриті заходи для батьків та збори колективу. За 22 роки існування закладу не було жодного разу повноцінного ремонту, не замінювались меблі та оснащення. Здійснення даного проекту забезпечить: створення комфортних умов для дітей та дорослих; забезпечить умови для розвитку творчих здібностей дітей через організацію основних видів дитячої музичної діяльності.
Ігрова діяльність-є провідною для дошкільнят. Для забезпечення повноцінного активного відпочинку дітлахів необхідне безпечне, нове та сучасне обладнання.