Дитячий майданчик замість смітника Брав участь

Доданий
05.09.2017
Номер
25
Благоустрій

Даний проект передбачає встановлення дитячого майданчика та облаштування прибудинкової території на подвір’ї будинків по вул.Рокосовського,14, 14А, 14Б, 14В та по вул. Всіхсвятській, 2

Автор проєкту
Галина
Галина Вершок
Бюджет
162 020 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

З метою благоустрою та здійснення заходів щодо покращення і створення належних та безпечних умов для організації змістовного дозвілля дітей дошкільного та шкільного віку (вихованців клубу «Юність» та жителів мікрорайону), пропонується вирівняти земельну ділянку на подвір’ї будинків по вул. Рокосовського,14, 14А, 14Б, 14В та встановити дитячий майданчик. Також для комфортного відпочинку жителів мікрорайону пропонується поставити лавочки та смітники на території даного подвір’я.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Результатами реалізації даного проекту зможуть безкоштовно користуватись у будь-який зручний для них час всі мешканці мікрорайону, батьки та діти, зокрема учні ЗНЗ№27, ЗНЗ№30, ЗНЗ №7, а також вихованці клубу «Юність», які відвідують даний заклад, приїжджаючи з різних мікрорайонів міста.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

З облаштуванням даного подвір’я, мешканці прилеглих будинків позбудуться смітника, що розмістився посеред подвір’я, загрожуючи життю і здоров’ю дітей, отримають місце для проведення дозвілля та розвитку дітей мікрорайону, де зможуть відпочити всі бажаючі. Наразі, належне дозвілля на цій ділянці неможливе, оскільки вже є випадки травмування дітей.