Мій двір - двір майбутнього по вул. Льотній, 11. Брав участь

Доданий
05.09.2017
Номер
24
Благоустрій

Гостра необхідність в благоустрою міні - парку відпочинку на дворовій території будинку по вул. Льотній,11, та створення комфортних умов проживання всім мешканцям мікрорайону від малечі до людей похилого віку та з особливими потребами . Капітальний ремонт асфальтового покриття біля будинку по вул. Льотній 11

Автор проєкту
Людмила
Людмила Ткаченко
Бюджет
299 700 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Льотна (Червоногвардійська), 11, Чернігів

Опис

Деталізований опис проекту

Даний проект включає в себе роботи по благоустрою міні - парку відпочинку на дворовій території біля будинку по вулиці Льотній, 11, для забезпечення сприятливих умов життєдіяльності, комфорту та здорового розвитку кожної людини.
Першочергово провести ландшафтні роботи по створенню міні - парку та обладнати дитячий майданчик і зони відпочинку. Встановити лавки для відпочинку, урни для збирання сміття. Облаштувати квітники, розчистити та висадити нові дерева і заасфальтувати доріжки.
Зробити капітальний ремонт асфальтового дорожнього покриття та тротуару перед під’їздами будинку по вул. Льотна 11. Цією дорогою користуються велика кількість мешканців нашого мікрорайону району, так як є однією з основних доріг до інших будинків, та дитячого садка № 62.
Розбита дорога приносить незручності місцевим жителям.
Облаштування двору створить міні – паркову зону для відпочинку всіх мешканців нашого мікрорайону, так як в нашому мікрорайоні немає парку відпочинку.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Реалізація даного проекту покращить інфраструктуру густонаселеного мікрорайону, підвищить якість життя мешканців. Міні-паркова зона створить комфортний відпочинок для людей похилого вік, та з особливими потребами.
В маленьких мешканців буде свій комфортний дитячий майданчик. Міні-парк буде доступний всім мешканцям нашого мікрорайону.
Дорогою вздовж вул. Льотній 11 користується велика кількість мешканців, так як являється однією з основних доріг до сусідніх будинків нашого мікрорайону та автобусної зупинки і до дитячого садка № 62

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета проекту : Створити комфортні умови для відпочинку та проживання всіх мешканців нашого мікрорайону.
Капітальний ремонт асфальтового покриття проїжджої частини дороги покращить інфраструктуру густонаселеного мікрорайону, підвищить якість життя мешканців. Стане вільне пересування людей з обмеженими можливостями та зручним підходом до дитячого садка і автобусної зупинки