Маленькі футболісти - Великі мрії Брав участь

Доданий
05.09.2017
Номер
23
Спорт та туризм

Для дітей і жителів мікрорайону Льотної, спорудити малий футбольний майданчик , огородити територію парканом, зробити ремонт асфальтового покриття до майданчика та розширити дорогу для стоянки автомобілів і встановити електричне освітлення і відеоспостереження.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Васильєва
Бюджет
299 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

З метою благоустрою міста Чернігова, зокрема, вул. Льотній , 11 для заняття спортом пропонуємо облаштувати футбольне поле. Для цього необхідно вирівняти земельну ділянку, сформувати площадку для малого футбольного поля. Футбольне поле треба обгородити. Асфальтове покриття дороги, яка іде до футбольного майданчика і проходить біля будинку по вул. Льотній,11 вкрай розбита, та потребує ремонту і будівлю стоянок для автомобілів. Ці міри необхідні для того, щоб діти не могли нанести збитки своєю грою майну власників автомобілів і отримували від своє гри тільки задоволення.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Футбольне поле працюватиме безкоштовно та буде доступним кожного дня.
Займатися спортом на даному майданчику зможуть як школярі так і жителі мікрорайону.
Доступна автостоянка дасть можливість автомобілістам користуватись цілодобово, при цьому не перешкоджаючи аварійним та санітарним службам.
Дорогою користуються велика кількість людей, так як, є одним шляхом до підземних сараїв.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

В мікрорайоні немає спеціального футбольного поля, щоб діти не заважали і могли спокійно займатися улюбленою грою, розвивати свої спортивні здібності. Грають діти і тоді, коли на них кричать із кожного вікна і забирають м’яча. Чому кричать? Нажаль, у нашому дворі немає спеціально відведеного місця для стоянки машин. І тому власникам автомобілів доводиться паркуватися і на дитячому майданчику, і на газонах, і біля під’їзду. Їх теж можна зрозуміти. Наші маленькі футболісти грають просто на асфальті (бо іншого місця немає) і постійно ненавмисно попадають м’ячем в авто. Тільки і чути сигналізацію.
Побудова спортивного майданчика для наших футболістів і автостоянка для автомобілістів дозволить заохотити дітей до занять футболом і уникнути конфліктів.