Знайди себе в "Фортовому" клубі!" На реалізації

Доданий
04.09.2017
Номер
20
Поліпшення матеріально-технічної бази об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

Створення та реалізація проекту «Знайди себе в «Фортовому» клубі!» - надасть більше можливостей для професійного самовизначення , реалізуванні різноманітніх пізнавальних та дозвільних потреб особистості вихованців, творчій самореалізації, інтелектуальному та фізичному розвитку на базі оновленого дитячо-підліткового клуба за місцем проживання «Фортуна».

Автор проєкту
Надія
Надія Нікуліна
Бюджет
61 944 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Всі батьки хочуть, щоб її дитина зростала здоровою,розумною та працьовитою.На жаль,батьки не мають можливостей постійно займатися вихованням дітей-в цьому є допомога школи. Але до кожної дитини повинен бути окремий підхід,чого не можливо зробити в межах школи.Позашкільна освіта України, як одна з важливих складових системи освіти, здатна задовольнити різноманітні творчі, пізнавальні, дозвільні потреби особистості у творчій самореалізації, забезпечити її інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток в умовах сучасного високо-технологічного та інформаційного суспільства.
В рамках комплексного проекту «Знайди себе в «Фортовому» клубі!» буде реалізовано ряд важливих та необхідних завдань,які сприятимуть розвитку різноманітних здібностей дітей,з урахуванням їх інтересів,а саме:
1.Придбання необхідного обладнання та меблів для облаштування майстерні –«Кулінар-і-Я».
Готувати вихованців до свідомого вибору майбутньої професії та впровадження інноваційних методів та інтегрованих занять-усуває розрив між теорією і практикою,.адже навчання здійснюватимється на конкретних робочих місцях, де будуть всі умови для відповідної роботи.
2.Облаштування ігрової зали шляхом придбання необхідного спортивного та ігрового інвентарю для всебічного та загально-фізичного розвитку дітей (футбольного столу, батуту, боксерської груши, фітболів, електронного дартсу).

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Клуб за місцем проживання «Фортуна» відвідують діти, віком 6-14 років та молодь, віком 14-18 років, яка навчається в ЗНЗ, ПТУ, ВНЗ. Загальна кількість дітей, які постійно відвідують клуб, понад 150 вихованців (серед них діти, які відвідують заняття залучених спеціалістів).
Вихованці клубів належать до різних соціальних груп, серед яких: малозабезпечені, сироти, напівсироти, багатодітні та обдаровані, саме тому всі гуртки, які організовані на базі клубу – безкоштовні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Організація дозвіллєвої діяльності має надзвичайний вплив на формування особистості у дитячому віці. Всебічний і гармонійний розвиток людини є не лише високим соціальним ідеалом, а й необхідною умовою для вирішення завдань, що стоять на сучасному етапі розвитку суспільства. Тому проблема поліпшення якості дозвіллєвої діяльності дітей в позашкільних закладах є актуальною і соціально важливою. Вільний час – це частина часу дитини, в період якого проходить формування особистості, спрямованого на її всебічний і гармонійний розвиток.