Спортивний комплекс для жителів мікрорайону «Градецький» та учнів ліцею № 32 На реалізації

Доданий
04.09.2017
Номер
17
Спорт та туризм

В рамках реалізації проекту передбачено: встановлення вуличних тренажерів на території спортивного майданчика ліцею №32. Це дасть змогу учням ліцею та жителям мікрорайону займатися спортом та піклуватися про здоровий спосіб життя. Основною метою проекту є створення спортивного комплексу для занять спортом людей різних вікових категорій.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Тарасюк
Бюджет
75 580 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Мікрорайон «Градецький» знаходиться в центрі міста, де проживає велика кількість дітей та жителів різного віку. Серед жителів району низький показник залучення до занять фізичною культурою та спортом. Насамперед це зумовлено відсутністю спортивної бази. Основною задачею створення спортивного комплексу – є піклування про здоровий спосіб життя учнів ліцею та жителів мікрорайону. Місце, яке обрано – це спортивний майданчик. Спортивним майданчиком буде зручно користуватися як учням ліцею, так і жителям мікрорайону «Градецький»

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Створення та облаштування спортивної бази ліцею дасть можливість більш активно та безкоштовно займатися спортом. Також підвищить рівень фізичних якостей учнів ліцею. Основним завданням спортивного комплексу на території ліцею – є підвищення рівня ефективності занять з фізичної культури та спорту. У встановленні вуличних тренажерів зацікавлені всі жителі мікрорайону «Градецький».

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мікрорайон «Градецький» займає достатньо велику територію, де проживають учні ліцею та жителі різного віку, і створення спортивного комплексу дасть змогу безкоштовно займатися спортом не тільки учням ліцею, а й жителям мікрорайону.
Поява нового вуличного спортивного обладнання збільшить кількість видів спорту, якими можна займатися, а отже дозволить збільшити кількість видів спортивних секцій.
Такий спортивний комплекс, що працює безкоштовно на території ліцею, вирішить зайнятість дітей та підлітків та підвищить зацікавленість в занятті фізичною культурою та спортом.