"Цікаве дозвілля - здорове покоління». Брав участь

Доданий
04.09.2017
Номер
16
Спорт та туризм

Створення сприятливих, сучасних умов для фізичного, духовного розвитку дітей, їх належного виховання, збільшення кількості дітей охоплених організованими формами відпочинку та оздоровлення.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Оліфер
Бюджет
103 962 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Реалізація цього проекту дасть змогу
створити сприятливі умови для покращення рівня фізичного розвитку дітей та
підлітків, їх рухових здібностей, вмінь і навичок, виховання фізично і духовно здорового покоління, що надасть позитивний вплив на всі функції і системи організму.
Покращення фізичного стану молоді, а отже і рівню їхнього здоров’я, можливе лише за умови проведення занять фізичними вправами. Ці послуги, безкоштовно, юнаки та дівчата можуть отримати в клубах за місцем проживання. Заняття фізичними вправами в наших клубах є потужним засобом профілактики захворювань та пропаганди здорового способу життя. На теперішній час клуби за місцем проживання потребують покращення стану матеріально-технічної бази та обладнання, оскільки воно устаріло і має непривабливий вигляд

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Послуги, що надаються у клубах проводяться на безоплатній основі і є доступними для всіх дітей та молоді м. Чернігова, в тому числі й для соціально вразливих категорій.
Проект спрямований для залучення більшої кількості дітей середнього шкільного віку ( 10 - 14 років); дітей старшого шкільного віку (14 - 18 років); молоді до 25 років;
батьків дітей та сімей з дітьми.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Метою проекту є зміцнення здоров’я дітей в процесі оздоровлення та відпочинку, покращення рівня фізичного розвитку дітей та підлітків, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя.