«Школа шиття» - професія дітям! Брав участь

Доданий
04.09.2017
Номер
14
Інше

Створення проекту «Школа шиття» задовольнить потреби учнів у професійному самовизначенні та творчій самореалізації, дасть можливість дітям з малозабезпечених сімей отримати доступ до сучасних технологій (швейних машин), зробити свідомий вибір професії, сприятиме організації корисного дозвілля, розвитку духовних та культурних цінностей. Даний проект буде доступний як дітям, так і молоді міста.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Болотіна
Бюджет
84 175 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Деталізований опис проекту

Одним із основних завдань позашкільної освіти є створення умов для творчого інтелектуального, духовного і фізичного розвитку учнів. Згідно з цією метою створюється гурток «Школа шиття», яка задовольнить потреби учнів у професійному самовизначенні та творчій самореалізації. Створення «Школи шиття» дасть можливість дітям з малозабезпечених сімей отримати доступ до сучасних технологій (швейних машин), зробити свідомий вибір професії, сприятиме організації змістовного дозвілля, розвитку духовних та культурних цінностей.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста

Робота гуртка «Школа шиття» буде направлена на задоволення потреб дітей усіх категорій, перевага надаватиметься обдарованим дітям та соціально незахищеним верствам населення (сиротам, дітям під опікою, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей).
Всі заняття безкоштовні.

Обгрунтування небхідності реалізації проекту

Мета:
- навчати вихованців використовувати отримані знання в побуті;
- допомогати дітям у визначенні своїх уподобань, творчих здібностей та у свідомому виборі професії;
- виховувати інтерес до професії швачки, а також охайність, самостійність та естетичний смак.